<h1> En Nybörjare Reseledare För Att Lära Sig Att Sväva Obemannade Drönare</h1>

Drönare är det populäraste subjek i flygteknik världen för tillfälligt samt svenskarna söker skaffa en av dem. vare sig i fall man är en yrkesmässig kameraman som kan ta upp ditt firma alternativt därest ni verkar en fritid älskare som letar efter få upplevelse är det betydande att du tillägna sig att fladdra en drönare på schysst skick. Trots attde verkar föga i mått är det icke klar att farata sig fram i luften de här flygfarkost. Dessa artikel kommer att handla på de avsevärd grejerna att veta den tiden ni ska färdas med din drönare.


Även om det är ganska normal för den här typen av drönare är det fortfarande mycket begränsande om du vill ta bort den till en viss plats för att ta bilder. Många fler drönare erbjuder nu inbyggda kameror utformade speciellt för att fungera med deras speciella drönare. På grund av vikt- och balansbegränsningar är detta vanligtvis det enklaste och mest ekonomiska alternativet.

  • Första personskameran, som kan lutas från fjärrkontrollen, är monterad på flygplanets näsa och är användbar för operatören att kontrollera flygplanets riktning och körriktningen.
  • Det var det första DJI-flygplanet som släpptes med "Intelligent Li-Po-batteriet" som möjliggjorde flygtider på nästan 20 minuter.
  • För att hålla vikten låg finns det inget hinder för att undvika hinder på Mavic Mini.
  • Följaktligen har den sin treaxliga gimbal och 4K / 21 megapixelkamera monterad direkt framför drönaren.
  • Den innehöll också en "Range Extender" -anordning på styrenheten som fungerade som ett relä / förstärkare för wifi FPV-signalen mellan flygplanet och styrenheten, vilket ökade signalstyrkan och räckvidden.

För avslappnade användare eller första gången flygblad som letar efter en säker, lättanvänd drönare utan att behöva oroa sig för statliga regler är Mavic Mini det perfekta valet. Med sin långa räckvidd och batteritid levererar drönaren exceptionell prestanda medan den fortfarande håller sig underneath den lägsta viktklassen för drönare i de flesta länder. Även om drönaren saknar förmågan att fotografera i 4k är den 2,7k 12-megapixelkamera perfekt för den genomsnittliga användaren och kommer att fånga smidiga, stabiliserade bilder och fantastiska flygfoto. För alla fritids- eller nybörjare är Mavic Mini ett perfekt val och har friheten att flyga utan bekymmer om att hantera flygrestriktioner.

Dji Mavic 2 Pro 4k Drone Med Smart Controller


Vi testade manövrerbarhet och kontrollerkänslighet genom att flyga snabbt med många varv. Airpeak S1 innehåller också ett dubbeldriftläge så att en användare kan manövrera drönaren medan en annan användare kan manövrera gimbal och kamera samtidigt samtidigt som samma bild kontrolleras, även i komplicerade scener. Första personskameran, som kan lutas från fjärrkontrollen, är monterad på flygplanets näsa och är användbar för operatören att kontrollera flygplanets riktning och körriktningen.
Skydio X2 kan göra vem som helst till en erfaren drönpilot med användning av Skydio artificiell intelligens. Utrustad med den avancerade FLIR Boson-sensorn och 360 Superzoom gör att du kan komma närmare, flyga längre och se även beneath de mörkaste nätterna. Förutom sensorerna har X2 också synliga / infraröda belysare, precision GPS och tröghetsnavigering för nattoperationer.
Utanför lådan är Anafi mycket trög att flyga, men gå in i inställningar och stöta på hastigheten, och den kommer att flyga lika bra som dyrare alternativ. Flygtiden är 25 minuter, och det är den tystaste drönaren jag någonsin har flugit. DJI: s Mavic 2 Pro (9/10 WIRED rekommenderar) är i en egen klass - det är den bästa drönaren du kan köpa just nu om priset inte är bekymmer.

Senaste Nytt Om Fotogrammetri Och Drönarmappning


Enligt en obemannad flygrapport har ett ökande antal dronepiloter funnit en karriär inom flyginspektion. Med hjälp av infraröd fotografering kan till exempel professionella drönpiloter hjälpa företagare att upptäcka allvarliga strukturella problem vid industrianläggningar. Dessutom finns flera programvarusviter för 3D-modeller tillgängliga som dronepiloter kan använda för att fånga och återskapa strukturella bilder för kunder.
Mavic Mini kan också bara ta 12 MP JPEG-foton, vilket kan vara ett bakslag för dem som vill investera stillbilder. Stereokameror utrustade med Sonys bildsensorer är installerade på fem platser i flygplanet. Airpeak S1 integrerar visuell information med sensorinformation som IMU, riktning, barometertryck, infrarött intervall and so forth., uppskattar självposition och attityd med hög noggrannhet och känner igen det omgivande utrymmet i realtid. Detta möjliggör stabil flygning även beneath förhållanden där det är svårt att ta emot GNSS, som inomhus och beneath broar. DJI räknar med att du kan komma runt minuter av flygtid från full laddning av drönarens batteri, vilket jag skulle säga är korrekt. Det beror dock på hur kraftigt du flyger, så om du planerar att verkligen slå toppfart i höga höjder, förvänta dig lite mindre tid.
Det är bra för att göra flygfotografering, males för drönracing är 27mS normal och har mer latens än det gör det svårt att flyga snabbt. Om du någonsin har flugit en drönare förut vet du att det kan vara svårt att spela in videor av dig själv. Även med hinder för att undvika och följa lägen som Active Track på DJI-drönare är det väldigt svårt att kontrollera drönaren och få den i rätt läge för att följa dig. När drönaren följer dig kommer det vanligtvis att gå några sekunder innan du kommer till ett hinder och inte följer dig.


Det är också så tyst att du knappt kan höra en sak medan den svävar bara 20 meter över huvudet. Vid 33 km / h är det också ganska snabbt, medan batteriet varar imponerande 25 minuter. Det finns ingen officiell branschstandard som vi känner until, så vi har valt att följa de trender som tillverkarna ställer. Vi betraktar en drönare som är byggd för att skjuta professionell video från himlen som ett yrke al drone. Vi betraktar en drönare avsedd för uppgifter som inspektionstjänster, kanske att hämta en termisk kamera, som kommersiella drönare. Sanningen är att vi brukade ha alla dessa drönare tillsammans på en lista, vi har bara verkligen delat upp dem eftersom det var tillräckligt med dem att prata om.
Back to posts
This post has no comments - be the first one!

UNDER MAINTENANCE

XtGem Forum catalog